8 березня 2023 23:09

"Соломон повернеться до "Шахтаря" після завершення сезону": інсайдер повідомив про інтерес європейських клубів до вінгера

Ізраїльський півзахисник донецького Шахтаря Манор Соломон, який виступає на правах оренди за англійський Фулхем, зацікавив багато європейських клубів.


Манор Соломон демонструє високу результативність у останніх матчах за Фулхем, у складі якого він виступає на правах оренди із донецького Шахтаря. Футболіст відзначився голом у кожному з останніх п'яти поєдинків лондонської команди.


Ізраїльський вінгер звернув на себе увагу європейських клубів, про що повідомив авторитетний інсайдер Фабріціо Романо.


«Оренда у Фулхем спливає влітку, він повернеться до Шахтаря після сезону. За ним уже стежать багато клубів», – написав Романо у своїх соціальних мережах.


23-річний Соломон перейшов до Шахтаря з Маккабі (Петах-Тіква) у січні 2019 року за шість мільйонів євро і провів у складі «гірників» 106 матчів, у яких забив 22 голи і зробив дев'ять результативних передач.

Влітку минулого року Манор був орендований Фулхемом, але пропустив першу частину сезону через серйозну травму. У складі лондонців хавбек зіграв 12 поєдинків та забив п'ять м'ячів.


Контракт Соломона із Шахтарем дійсний до кінця року. Авторитетний портал Transfermarkt оцінює гравця у 18 мільйонів євро.