4 березня 2023 16:29

Сергій КОВАЛЕЦЬ: "Динамо" завжди буде "Динамо". Приємно виграти у гранда європейського футболу"

Прес-конференція наставника "Інгульця" Сергія Ковальця після перемоги над "Динамо".


- Гарні емоції. Ми грали проти гранду європейського та українського футболу. Було приємно перемогти. Це подарунок ЗСУ та нашому президенту, у якого 6-го числа день народження. Він щойно привітав команду. Щодо матчу, то була насичена гра. Обидві команди зробили великий обсяг бігової роботи. Може, не все вийшло з точки зору якості гри, але для нас зараз важливий результат, і ми його досягли.


"Динамо" завжди буде "Динамо". Команду знають у всьому світі. Усі мають як добрі часи, так і не дуже. "Динамо" представляє нашу країну на європейській арені. Вони провели багато благодійних матчів. Може наша перемога з боку і здається легкою, але "Динамо" дуже добре грало. А ми добре захищалися та вибігали в атаки.


- Раніше ви двічі перемогли "Шахтар". Сьогодні ви обіграли "Динамо". Може ви незручний тренер для Луческу?


– Ми з ним привіталися сьогодні перед матчем. Я подякував йому за те, що він підтримує нашу країну під час війни та виховує молодих гравців. Циганков і Забарний були основними гравцями для "Динамо", і вони перейшли до європейських клубів. Те, що робить Луческу, викликає повагу. А щодо зручного чи незручного... Так вийшло.

Ще раз хочу подякувати ЗСУ. Слава Україні та капут Російської Федерації.