4 березня 2023 09:16

Олександр ЗОЛОТОГОРСЬКИЙ: "Голи "Динамо" зараз даються дуже важко"

Постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів», головний редактор FootballHub, коментатор на телеканалі «2+2» Олександр Золотогорський склав прогноз на матч української Прем’єр-ліги «Динамо» Київ – «Інгулець».

"Динамо зіграло дуже багато матчів на зборах. Мірча Луческу дав своїм підопічним серйозні ігрові навантаження. І результати відверто не вражали. Голи киянам зараз даються дуже важко. То ж, повернули в Динамо навіть нападника Еріка Раміреса, який ні хвилини не готувався з основним складом.


Втім, перемагати киянам надзвичайно важко і з Інгульцем на домашньому стадіоні вони мають впоратися. Команда з Петрового змінилася. Ковалець ніколи у своїх командах не вибудовував автобус біля свого штрафного майданчика. Мабуть, не буде робити цього і зараз. Але прірва у кадровому потенціалі змушує гостей грати максимально від оборони. І навряд чи варто очікувати від них великої кількості голів.


Динамо і Інгулець грали між собою 4 рази. І розгром був лише одного разу. 5:0 в чемпіонському матчі 2021 року. Зараз кияни не настільки впевнені, то ж думаю, що перемога не буде настільки легкою.

Мій варіант прогнозу на цей матч: Динамо переможе і тотал менше 3.5 за 2.02".