4 березня 2023 08:38

Гриліш: "Я відчуваю, що моя форма покращилася, і тепер граю впевнено"

Півзахисник «Манчестер Сіті» Джек Гріліш висловився про свою форму та чемпіонську гонку з «Арсеналом» в англійській Прем'єр-лізі.


«Я відчуваю, що моя форма покращала, і тепер граю впевнено. Голи та результативні передачі приходять, і я роблю це у великих іграх.


Думаю, важливо, що я забиваю голи та віддаю гольові передачі у ситуаціях, які мають велике значення. Завжди приємно забивати голи та віддавати результативні передачі, але робити це в іграх, які багато важать. Наприклад, коли ти граєш внічию і твоя команда виграє з рахунком 2:1, відрізняється від того, коли ти виграєш з рахунком 4:0 і забиваєш п'ятий. Відчуваю, що вношу свій внесок у ці великі ігри, тож, сподіваюся, це продовжуватиметься.


Чемпіонські перегони? Потрібно насолоджуватися цим. Це буде весело, але водночас і складно. "Арсенал", очевидно, грає добре, але це один із суперників. Все, що ми повинні зробити, це зосередитись на собі, продовжувати грати в міру своїх можливостей. Впевнений, що результати прийдуть.


Ми виграли гру «Емірейтс», гадаю, що всі сприймали це як справжній фінал, але насправді все було не так. У нас ще багато ігор залишилося. Це була гра, в якій обидві команди явно хотіли перемогти, але ми знали, що якщо виграємо, то це не буде кінцем, як якщо програємо.

Це була хороша переможна гра, але ми все ще відстаємо від них на п'ять очок, але я відчуваю, що все, що ми можемо зробити, це сконцентруватися на собі і, сподіваюся, ми зможемо наздогнати їх», - наводить слова Гриліша офіційний сайт. Манчестер сіті".