28 лютого 2023 18:40

Сеск Фабрегас - про хабарі "Барселони": "Ніколи не чув нічого подібного. Можу сказати, що судді позбавили нас чемпіонства в 2014-му"

Іспанський півзахисник Сеск Фабрегас висловився про корупційний скандал навколо «Барселони».


«Ніколи не чув нічого подібного, коли був у «Барселоні». Не думаю, що гравці мають бути залучені в цю ситуацію, тому що це вище нас. Я не можу багато розповісти, тому що не знаю, як розвивалася історія, але як гравець можу сказати, що це стало для мене несподіванкою.


Я ніколи не отримував ніяких звітів про арбітрів, але можу сказати, що вони позбавили нас чемпіонства, скасувавши мій чистий гол у ворота «Атлетіко», - сказав Фабрегас.


Сеск згадав про останній матч сезону 2013/14 проти «Атлетіко», який закінчився нічиєю з рахунком 1:1. Для чемпіонства «Барселоні» була потрібна перемога, але суддя скасував гол Фабрегаса через офсайд.

Нагадаємо, «Барселона» звинувачується в систематичному хабарництві колишньому віцепрезиденту комітету арбітрів Ла Ліги Хосе Негрейрі. З 2002 року каталонський клуб заплатив йому 1,4 мільйони євро, це продовжувалося за часів правління чотирьох різних президентів «Барси».