27 лютого 2023 18:48

Де Хеа про перемогу в Кубку ліги: "Ми програли кілька фіналів і знали, що маємо перемогти. МЮ у трьох турнірах, є шанс взяти більше трофеїв"

Давід де Хеа прокоментував перемогу «Манчестер Юнайтед» у Кубку англійської ліги.


У фіналі турніру «МЮ» обіграв «Ньюкасл» з рахунком 2:0. Де Хеа провів 181-й матч за «МЮ» без пропущених голів, обійшовши за цим показником Петера Шмейхеля. «Це було чудово. Це важко описати, і я схвильований, бо так довго не вигравав трофей. Я радий за вболівальників.

Ми грали у кількох фіналах, але програвали, тому цього разу ми знали, що маємо перемогти. Нам протистояв непростий суперник, але я дуже пишаюся командою. Через три дні у нас гра, і нам потрібно зосередитися.

Я тут вже давно, і це багато означає для мене. Ми, як і раніше, беремо участь у трьох змаганнях, і ми маємо шанс виграти більше трофеїв. Я знаю, що менталітет команди націлений на перемогу.

Виграти фінал і побити рекорд [Петера Шмейхеля] - просто неймовірно. Я люблю цю команду, і це чудовий момент. Ми виграємо матчі, і ті, хто залишається на лаві запасних, також впливають. Нам потрібно утримати набраний темп», – сказав воротар «Манчестер Юнайтед» в ефірі ВВС Radio 5.