26 лютого 2023 20:38

"Фулхем" хоче домовитися з "Шахтарем" про викуп контракту Соломона

Лондонський «Фулхем» виявляє бажання домовитися про постійний контракт із 23-річним ізраїльським вінгером Манором Соломоном, який виступає за «дачників» на правах оренди з «Шахтаря».


Феноменальна форма Соломона в останніх матчах призвела до того, що футболіст та його агент вступили у контакт із босами «Фулхема» щодо майбутнього. В лондонському клубі дали зрозуміти, що хочуть домовитися із «Шахтарем» про повноцінний трансфер ізраїльтянина, запропонувавши йому контракт на 4 або 5 років із суттєвим підвищенням зарплати, яка нині дорівнює 1,5 мільйонам фунтів на рік.


«Шахтар» не хоче втратити Соломона безкоштовно, тому що у того наприкінці року закінчується контракт, а тому влітку буде готовий до продажу вінгера. «Гірники» віддадуть перевагу тому покупцю, який запропонує за Манора більшу суму відступних.


Агенти Соломона поки не поспішають домовлятися із «Фулхемом», й розраховують, що їм вдасться залучити предметний інтерес до свого клієнта від багатших та авторитетніших команд АПЛ – наприклад, від «Арсенала» та «Тоттенхема».


Цього сезону Соломон довгий час не грав за «Фулхем» через травму, проте нещодавно повернувся на поле і у останніх трьох матчах АПЛ відзначився трьома забитими м'ячами, хоча сумарно в цих поєдинках провів на полі лише 73 хвилини.