22 лютого 2023 21:35

Довбик не зіграє у вирішальному матчі "Дніпра-1" з АЕКом у Лізі конференцій: джерело розкрило подробиці

Найкращий форвард УПЛ і один із найкращих у Лізі конференцій Артем Довбик не зможе допомогти своїй команді у матчі-відповіді 1/16 фіналу з АЕК Ларнака.


Дніпро-1 у першому матчі 1/16 фіналу мінімально поступився кіпрському АЕК Ларнаку. У грі у відповідь Олександру Кучеру належить будувати гру з поправкою на відсутність Артема Довбика, який пропустить цей матч через пошкодження, повідомляє коментатор Сергій Лук'яненко.


«Завтра Дніпро-1 має відігравати після 0:1 з АЕКом у Ларнаку. Але доведеться це робити без Артема Довбика. Нападник отримав пошкодження та ймовірність його участі у матчі вкрай низька», – написав Лук'яненко у своєму телеграм-каналі.


Нагадаємо, гра за путівку до 1/8 фіналу Ліги конференцій між Дніпром-1 та АЕК Ларнакою відбудеться завтра, 23 лютого. Початок матчу о 19:45 за київським часом.

Довбик у поточному сезоні відіграв у складі Дніпра-1 23 матчі, в яких забив 16 голів і зробив чотири результативні передачі. Його контракт із українським клубом розрахований до кінця 2023 року.