22 лютого 2023 14:07

Фердінанд про матч "Ліверпуль" – "Реал": "Виразна різниця в класі. В однієї команди спад, інша вдосконалюється"

Ріо Фердинанд підбив підсумки матчу між «Ліверпулем» і «Реалом» у Лізі чемпіонів.


Мадридська команда на виїзді здобула перемогу у першому матчі 1/8 фіналу з рахунком 5:2, поступаючись 0:2 до 14-ї хвилини.

«Сьогодні було продемонстровано чітку відмінність у класі. З одного боку, була команда, у якої спад, а інша команда виглядає так, ніби вона все ще рухається вгору і вдосконалюється.

Ти дивишся на торішній склад «Реала» і розумієш, що він став ще на рік старшим – Бензема, Кроос, Модріч, вони втратили Каземіро.

Наразі такі гравці [як Вінісіус, Родріго, Камавінга] виглядають як справжні гравці рівня Ліги чемпіонів. Вони розвивалися з часом. Це додало терпіння команді, яка все ще перемагає. Потрібно віддати належне людям за лаштунками, які керують цим кораблем.

[«Ліверпуль»] – це команда, якій весь сезон не вистачало певності. Вони досягли добрих результатів в останніх двох іграх, але в захисті видно слабкості, і на перший план виходить невпевненість, що накопичилася за певний період часу. Важко здобути впевненість відразу. Для цього потрібно п'ять, шість, сім, вісім ігор», – сказав колишній захисник «Манчестер Юнайтед».