20 лютого 2023 12:49

У Селезньова була ідея проведення прощального матчу проти "Шахтаря"

Євген Селезньов на своїй сторінці в Інстаграм оголосив про початок навчання на тренерських курсах. Як вдалося дізнатись журналістам UA-Футбол, футболіст фактично визнає закінчення активної кар'єри, хоча офіційно про це не оголошує через певні гіпотетичні можливості. Зокрема, можливість прощального матчу.


Повідомляється, що ідея такого матчу виношувалася Селезньовим (та його найближчим оточенням) у 2022-му році, коли мав відбутися календарний матч проти "Шахтаря" (9-ий тур, 22-ге жовтня). Однак гру на прохання "гірників" перенесли, після чого клуби вели перемовини про те, аби зіграти в грудні, тобто, до кінця 2022-го календарного року.


Ці обставини Селезньов розглядав як можливість гарно попрощатися з футболом у матчі проти колись рідної для себе команди. Повинні були скластися дві умови:


домашній матч "Миная" проти "Шахтаря" ще у 2022-му році (допоки у Селезньова діяв з закарпатцями контракт);


налагодження стосунків з тренером, які розладналися після інциденту, який поклав край перспективам Селезньова у команді.


Але матч з "Шахтарем" у підсумку призначили на 28-ме лютого 2023-го року. Стосунки з Шараном футболіст також не налагодив, тож ідея проведення прощального матчу захлинулася.