16 лютого 2023 11:06

"Лунін провів матч як глядач": як іспанські ЗМІ оцінили гру голкіпера "Реала" проти "Ельче"

Андрій Лунін отримав від іспанських ЗМІ оцінки за матч у складі Реала у грі проти Ельче (4:0) у рамках 21 туру Ла Ліги. Українець провів уже свою десяту гру на вершкових у сезоні.


Андрій Лунін відіграв увесь поєдинок у воротах Реала проти Ельче та зміг утримати свої ворота на замку. Зробити це було не так складно, тому що Ельче за всю гру не завдав жодного удару у ворота суперника.

Видання Defensa Central, характеризуючи гру Луніна, якраз і наголошує на малій кількості роботи для українського воротаря у матчі з Ельче. Воротарю поставили оцінку 6,5.

«Був взагалі без роботи у першому таймі, незважаючи на те, що Ельча мала пару моментів. Однак вони не йшли до воріт», – пишуть журналісти.

Сайт Mundo Deportivo також зазначає, що 24-річний голкіпер провів гру як глядач.

«Був глядачем. Він майже не мав роботи, і він більше торкався м'яча ногами, ніж руками», – наголошують автори статті.


Ресурс Sport оцінив гру Луніна на оцінку шість. Фахівці солідарні зі своїми колегами щодо легкого матчу для українця.

«Пронудьгував. Не був змушений втручатися у гру через слабку ефективність Ельче у завершальній стадії атаки. М'яч постійно був поза його штрафною площею. Оплачений день без роботи», – наголошують експерти.

На думку авторитетного видання Marca, основний голкіпер Реала Тібо Куртуа повернеться до складу вже наступного поєдинку Реала проти Осасуни у чемпіонаті Іспанії. Щодо Луніна, то журналісти відзначили його деякі похибки у роботі з м'ячем.

«Куртуа має намір повернутися до матчу з Осасуною. Лунін допускав неточності під час гри ногами, чим викликав деяке занепокоєння», – підсумували фахівці.

Зазначимо, що Лунін провів цього сезону за Реал уже десять матчів, у яких пропустив дев'ять голів. Три поєдинки українець відіграв «на нуль».