14 лютого 2023 12:57

Чигринський отримав визнання від статистичного порталу: українець потрапив до символічної збірної туру в чемпіонаті Греції

Український захисник Іонікоса Дмитро Чигринський потрапив до символічної збірної 22 туру чемпіонату Греції за версією статистичного порталу Sofascore.


Дмитро Чигринський провів 90 хвилин ігрового часу у складі Іонікоса у виїзному матчі 22 туру чемпіонату Греції проти Яніни (0:0).


Партнера українця по центру оборони Жака Ромао було видалено з поля на 66-й хвилині зустрічі, після чого Іонікос був змушений захищатися вдесятьох і зумів залишити свої ворота «сухими».


Чигринський отримав високу оцінку 7,9 за свої дії у минулому поєдинку та потрапив до символічної збірної 22-го туру грецької Суперліги за версією статистичного порталу Sofascore. Таке визнання стало для Дмитра першим цього сезону.




36-річний Чигринський провів цього сезону 16 поєдинків, але не відзначився результативними діями. Контракт українського центрбеку з грецьким клубом діє до червня 2024 року.

Іонікос зіграв 22 матчі, набрав 15 очок і посідає 12 місце у турнірній таблиці грецької Суперліги, випереджаючи головного аутсайдера Ламію на три залікові пункти.