13 лютого 2023 14:45

Голкіпер збірної Аргентини зізнався, що сказав Мбаппе після фіналу ЧС-2022

Голкіпер збірної Аргентини Еміліано Мартінес заперечує, що глузував з Кіліана Мбаппе після фінальної перемоги «Альбіселесте» над Францією.


Зазначимо, що після виграної серії пенальті Мартінес попросив хвилину мовчання для нападника «ПСЖ» посеред бурхливого святкування у роздягальні.


На день пізніше, під час параду трофеїв в Аргентині, воротар «Астон Вілли» тролив Мбаппе, несучи ляльку з обличчям француза.


«Я тримав ляльку близько двох хвилин і викинув її, от і все. Як я можу сміятися з Мбаппе? Він забив мені чотири голи. Чотири голи у фіналі! Він, мабуть, думає, що я його іграшкова лялька. Я дуже поважаю Мбаппе.


Це роздягальня, це ніколи не мало вийти у світ. Коли Франція обіграла нас у 2018 році, я пам'ятаю, були кричалки про Мессі [за участю Н'Голо Канте]. Те саме, якщо команда обіграє Бразилію, вони співатимуть про Неймара.


Не маю нічого особистого проти Мбаппе. Я його дуже поважаю. Якщо люди співають про нього чи Неймара, це тому, що вони найкращі гравці.


Після фіналу я сказав йому, що було приємно грати проти нього і що він майже виграв матч самотужки. Я отримав підтвердження того, що він має величезний талант. Коли Мессі піде на пенсію, я впевнений, що Кіліан виграє багато «Золотих м'ячів», – сказав Мартінес.