13 лютого 2023 10:55

Адрієн Рабьо: "Поговоримо з клубом, але є важливі речі, про які треба думати"

Хавбек "Ювентуса" Адрієн Рабйо, який забив переможний гол у матчі з "Фіорентиною", зізнався, що дотепер не впевнений у своєму майбутньому – після того, як його контракт із туринським клубом спливе в червні, повідомляє football-italia.net:


"Наразі я почуваюся добре, але абсолютно не маю поняття, що буде далі. Для мене головне – викладатися на сто відсотків, а потім подивимося, що буде. Звичайно, ми ще поговоримо з клубом, але зараз є більш важливі речі, про які потрібно думати", – резюмував Рабьо.


Ймовірно, центрхав "Юве" і збірної Франції обговорює можливість продовження контракту з клубом, але багато що залежить не тільки від бажання Рабьо заробляти в Турині близько 10 мільйонів євро за сезон. Також малоймовірно, що Адрієн захоче залишитися в Турині, якщо "Ювентус" не потрапить до Ліги чемпіонів, а цей варіант бачиться реальним після того, як з клубу зняли 15 очок у Серії А за штучне завищення трансферної вартості з метою збільшення прибутку. Туринці подали апеляцію, але не факт, що ситуація вирішиться швидко. Швидше за все, Рабьо, який минулого літа вже був на межі переходу в "Манчестер Юнайтед", може переїхати в АПЛ як вільний агент.


У поточному сезоні, за даними Opta, Адрієн Рабйо та Душан Влахович забили по шість голів у домашніх матчах, лідируючи за цим показником у складі "Ювентуса".