11 лютого 2023 15:35

Сидорчук, Шапаренко та інші футболісти пообіцяли стабільну підтримку родинам загиблих фанатів: відеозвернення гравців

Зірки українського футболу закликали не забувати про проект "Трибуна героїв".


Українські футболісти звернулися до родин загиблих на війні футбольних фанатів, щоб висловити пошану воїнам та запевнити їхніх родичів у підтримці, яку спортсмени продовжать надавати зі свого боку.


Андрій Ярмоленко, Олександр Зінченко, Тарас Степаненко, Андрій Пятов, Сергій Сидорчук, Георгій Бущан та Микола Шапаренко записали відеозвернення для проекту "Трибуна Героїв".

"Сьогодні ми, разом з відомими українськими футболістами, хочемо вчергове подякувати всім футбольним фанатам, котрі стали на захист нашої країни, а також вшанувати пам’ять полеглих на війні з Росією. Я радий, що можу бути частиною великої футбольної родини та долучитися до підтримки тих, хто найбільше цього потребує. Закликаю всіх не забувати про добрі та дійсно важливі справи і допомагати фонду "Трибуна Героїв", – сказав Степаненко.

Нагадаємо, "Трибуна Героїв" підтримує родини Ультрас допомагатимуть сім'ям загиблих – фанати створили спеціальний фонд “Трибуна Героїв” загиблих футбольних фанатів України. До ініціативи долучились українські футболісти, тренери та спортивні журналісти, серед яких і представники "Футбол 24".