4 лютого 2023 08:05

Офіційно: Кевін Трапп продовжив контракт з "Айнтрахтом"

Франкфуртський "Айнтрахт" оголосив про подовження контракту з воротарем Кевіном Траппом до 2026 року з опцією пролонгації ще на сезон. Попередня угода досвідченого кіпера закінчувалася у 2024 році.


"Усі знають, як багато для мене означає цей клуб, і що у Франкфурті я почуваюся як удома. Щасливий, що буду й надалі залишатися частиною сім'ї "Айнтрахта", ми вже разом пройшли через багато чого, і нам належить пройти ще більше. Амбіції клубу на сто відсотків збігаються з моїми, і я хочу продовжувати віддавати всі сили "Айнтрахту" у Франкфурті", – зазначив 32-річний Трапп.


Кевін уперше підписав контракт з "Айнтрахтом" у 2012 році і відіграв у клубі три сезони до переїзду в Париж, де виступав за ПСЖ. У 2018 році він повернувся до Франкфурта-на-Майні спочатку на правах оренди, а через рік підписав повноцінний контракт. Усього за "Айнтрахт" Кевін Трапп провів 282 матчі і зіграв одну з ключових ролей в останніх успіхах клубу. Зробивши кілька ключових сейвів у минулому сезоні під час тріумфу в Лізі Європи, цього сезону Кевін успішно відіграв на груповому етапі Ліги чемпіонів, де "Айнтрахт" вийшов до плей-оф. Також Трапп опинився в заявці збірної Німеччини на ЧС-2022 у Катарі, але на поле не виходив.


"Кевін Трапп є абсолютним прикладом для наслідування і представляє клуб так, як ніхто інший. Видатні воротарські якості та індивідуальність роблять його незамінною частиною нашої команди і клубу. Для нас важливо продовжити контракт із Кевіном на тривалий термін і надати йому можливості після завершення ігрової кар'єри. Для "Айнтрахта" дуже важливо мати зразки для наслідування, які передаватимуть клубні ДНК майбутнім поколінням гравців команди. На мій погляд, зараз у нас є найсильніший німецький воротар, з яким ми уклали довгостроковий контракт і пишаємося цим", – резюмував спортивний директор клубу Маркус Креше.