1 лютого 2023 20:03

Крос: "Баварія" розтиражувала скандал з Гнабрі сильніше, ніж ЗМІ

Півзахисник "Реала" Тоні Кроос прокоментував ситуацію зі своїм колишнім клубом, "Баварією", керівництво якого публічно засудило свого вінгера Сержа Гнабрі за те, що той у вихідний день вирушив до Парижа на модний показ.

«Я б сказав, що не думаю, що є якийсь договір про те, що ти можеш робити у свій вихідний, а що ні. Якби це було так, це було б порушенням, за яке слід було б покарати. Але всім байдуже, що Гнабрі поїхав на Тиждень моди в Парижі.


Що мене трохи здивувало, то це те, що клуб розтиражував цю тему сильніше, ніж засоби масової інформації. Зважаючи на те, що в клубі вже є проблеми, як це було з тренером воротарів Тоні Тапаловичем.

Як гравець, ви можете діяти «інстинктивно», коли справа доходить до проведення вільного часу перед ігровими днями. Але Серж Гнабрі, як мені відомо, не порушував жодних правил. І якщо ви потім хочете зробити догану гравцю, тоді робите це за зачиненими дверима. Можливо, за цією дією була інша мета, але я не можу зараз це точно оцінити», — наводить Кроос Sport1.