28 січня 2023 18:15

Владислав ДУБІНЧАК: "Трохи набираємо оберти, звичайно прикро програвати, хотілося б перемагати"

Захисник "Динамо Владислав Дубінчак для клубного телебачення прокоментував гру команди проти словенського "Марибору".


– Помітно, що "Динамо" почало активніше та агресивніше грати, порівнюючи з матчем проти "Рапіда". Чи погоджуєшся, ти, з цим твердженням?


– Трохи набираємо оберти, звичайно прикро програвати, хотілося б перемагати. Але так як працюємо під двохразовими тренуваннями, під великими навантаженнями, тому й такий результат. Граємо з командами, які вже готові, які вже готуються до чемпіонату і через пару днів починають. Тому дуже важко, немає взаєморозуміння і в цьому є проблема, але це згодом пройде і ми будемо здобувати перемоги.


– Чи спеціально "Динамо" підбирає важких суперників, щоб команда одразу з "холодного душу" розпочинало підготовку?


– Я думаю так, щоб було посилене навантаження. Щоб ми швидше входили в ритм і знаходили зв’язки один між одним. Тому що важко грати проти команд, які готові фізично, а ми тільки набираємо кондиції. Плюс сьогодні зранку було тренування і так само було перед попередньою грою. Тому ми тренуємось, а потім граємо під навантаженнями.


– Чи немає тут психологічного аспекту який заважає здобути результат?


– Я думаю, що ні. Чисто фізичні навантаження. Бо важко працювати під навантаженнями, відчувається, що ти не такий легкий і не можеш обіграти один в один. Начебто все розумієш на полі, але зробити це не можеш.


– У "Динамо" буде місяць зборів. Скажи, які у нас плани на найближчі дні до наступних товариських матчів.


– Дворазові тренування і якщо я не помиляюсь наступний поєдинок першого числа проти австрійської команди. Теж буде важко, теж у команди скоро буде розпочинатись чемпіонат. Ну нічого, будем працювати, так як і працювали. Сподіваюсь все буде добре.


– Можеш звернутись до українців, вболівальників, воїнів ЗСУ.


– Хочу подякувати ЗСУ за можливість тут тренуватися, грати. І взагалі за те, що наша Україна тримається, це все завдяки їм. А українцям, триматися і сподіваюсь скоро перемога буде за нами.