23 січня 2023 22:35
1

Анрі: "Дайте тен Хагу рік і трансфери. Якщо він усе зробить правильно, МЮ гратиме у привабливіший футбол, ніж із Фергюсоном"

Колишній форвард «Арсенала» Тьєррі Анрі після перемоги «канонірів» над «Манчестер Юнайтед» (3:2) відзначив прогрес манчестерської команди під керівництвом Еріка тен Гаґа.


«Я щасливий, що «Арсенал» переміг. Вони заслужили цю перемогу, продемонструвавши таку гру в другому таймі. Але, хлопче, «Ман Юнайтед» виглядає зовсім по-іншому на чолі з тен Гаґом.


Скажу чесно, я - великий фанат тен Гаґа, він мені дуже подобається. Це тренер, якого я рекомендував Лапорті після того, як Кумана звільнили з «Барси». Він - геній.


В матчі з «Арсеналом» ми побачили протистояння команд з трирічним та шестимісячним розвитком, команд з одним тижнем та двома днями відпочинку.

Проте «Ман Юнайтед» йшов нога в ногу, що для мене було несподіванкою. Я думав, що «Арсенал» буде переважати «Юнайтед» у всьому з самого початку матчу, а гравці «Юнайтед» сидітимуть склавши руки, але я помилявся.

Насправді «Юнайтед» краще контролював м’яч у першому таймі. Якщо ви дасте тен Гаґу ще один рік і підтримаєте його на трансферному ринку, «Юнайтед» буде силою, з якою доведеться рахуватися.


При всій повазі до сера Алекса Фергюсона, але якщо тен Гаґ зробить все правильно, «Юнайтед» гратимуть у більш привабливий футбол, ніж під його керівництвом», - сказав Анрі в коментарі CBS Sports.

Загнув канечно