23 січня 2023 20:35

"Він показав, що відрізняє гравця АПЛ від УПЛ": експерт оцінив вагому роль Зінченка у матчі "Арсенал" - МЮ

Ведучий програми «ТаТоТаке» Михайло Співаковський проаналізував гру українського захисника Арсеналу Олександра Зінченка у матчі проти Манчестер Юнайтед.


Зінченко провів на полі проти Манчестер Юнайтед у матчі 21-го туру АПЛ усі 90 хвилин та допоміг Арсеналу здобути перемогу з рахунком 3:2, що викликало у нашого гравця неймовірну радість.


Журналіст Співаковський вважає, що Зінченко не показав нічого феноменального у грі з «червоними дияволами».


«Точність його передач – лише 83% (другий найгірший показник сезону). У нього 0 точних лонгболів (з двох), 1 точний крос (з трьох), 1 вдалий обвід (з чотирьох), лише 41% виграних дуелей».


Але в той же момент встановив два свої найкращі досягнення у сезоні з перехоплень (12) та повернення контролю м'яча (20).


Експерт наголошує, що з МЮ Зінченком виконав неймовірний обсяг роботи, вдало протистояв Антоні, вдало направляв м'яч до воріт суперника і взяв участь у двох голах своєї команди.

Співаковський заявив, що Зінченко наочно продемонстрував, що відрізняє футболіста з чемпіонату Англії від гравця з нашої першості.

«Зінченко показав головне, що відрізняє гравця АПЛ від УПЛ – безперервність та інтенсивність. Він постійно створював лінії передач, виконав масу пасів в один дотик, зберігаючи темп і дуже точно підходив уперед (19/23), постійно перебуваючи в активному пошуку вертикальності гри», — написав Михайло в телеграм-каналі «ТаТоТаке»