19 січня 2023 09:20

"Там гравці вищі за рівнем". Колишній тренер "Динамо" визнав перевагу України над Росією у футболі

Українські футболісти за рівнем підготовки та майстерності перевершують гравців із країни-агресора. При цьому російські атлети часто взагалі не розуміють, навіщо тренуються, що позначається безпосередньо на результатах їхніх команд.


Таку думку в інтерв'ю порталу Metaratings висловив колишній тренер київського "Динамо" та збірної Росії Борис Ігнатьєв. 82-річний фахівець згадав часи своєї роботи у столиці України, зазначивши, що РФ необхідно серйозно змінювати тренувальний процес.

''Там гравці вищі за рівнем'': у Росії визнали перевагу України в футболі

''Там гравці вищі за рівнем'': у Росії визнали перевагу України в футболі
"Я працював в українському футболі і можу сказати, що їхні футболісти кваліфікованіші за наших. Принаймні були, коли я з Сьоміним працював у "Динамо" Київ і бачили, що там гравці були вищими за рівнем підготовки, ніж наші футболісти. Все через тренувальний процес та всі проблеми, які йдуть зараз у нашому футболі, вони через тренування.

Потрібно докладніше вникати у кількість тренувального часу, ставити завдання, розуміти навіщо ми тренуємось. Це питання нам допоможе зрушити наш футбол, саме в той час, коли міжнародних ігор немає і треба дивитися на своїх футболістів", - сказав Ігнатьєв.


Фото - ФК "Динамо"