17 січня 2023 12:15

Клопп розповів про хід відновлення Діогу Жоти після травми

Головний тренер "Ліверпуля" Юрген Клопп розповів про хід відновлення нападаючого Діогу Жоти після травми. Фахівець припустив, що 26-річний португалець встигне відновитися до першої гри мерсисайдців проти "Реала" в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.


- Хвилююся я, що Жота не зможе набрати оптимальні кондиції до кінця сезону? Ні, це ж Діогу. Він неймовірно добре розуміє гру і повернеться на свій рівень, він ніби виходить на поле з нами зараз, хоча і не робить цього.

Не знаю, скільки саме Жота ще пропустить, але він вже виглядає здорово. Він уже багато що робить на тренуваннях, але не зможе грати ще кілька тижнів. Чи встигне він відновитися до Ліги чемпіонів? На мій погляд, так. Але поки ми точно не знаємо, - наводить Liverpool Echo слова Клоппа.

Нагадаємо, перший матч "Ліверпуля" проти "Реала" у 1/8 фіналу Ліги чемпіонів відбудеться 21 лютого. Жота отримав травму 16 жовтня 2022 року в матчі 11-го туру чемпіонату Англії проти "Манчестер Сіті" (1:0), з тих пір футболіст не з'являвся на полі. Через пошкодження форвард пропустив ЧС-2022. У сезоні-2022-2023 Жота зробив 5 гольових передач у 8 матчах за "Ліверпуль".