14 січня 2023 21:16

Фанати "Евертона" розкритикували Миколенка за гру проти "Саутгемптона"

Фото - ua.depositphotos.com


Англійські фанати залишилися незадоволеними діями українського захисника Евертона Віталія Миколенка у матчі 20 туру АПЛ проти Саутгемптона (1:2).

Зазначимо, що 23-річний українець провів на полі весь матч, проте особливо нічим не зміг допомогти своїй команді у принциповому матчі у контексті боротьби за виживання в АПЛ.


На початку матчу футболіст запам'ятався емоціями, які він виявив у боротьбі за м'яч із гравцем Саутгемптона Мохамедом Ельюнуссі.

У вирішальний момент гри за рахунку 1:1 на 78 хвилині українець став антигероєм матчу. Під час удару зі штрафного лідером Саутгемптона Джеймсом Уорд-Праусом Миколенко не вистрибнув у стінці, що дозволило м'ячу влетіти у ворота. Таким чином Евертон програв цей матч.


Вболівальники «ірисок» Твіттері здебільшого висунули претензії українцю за образливу поразку.

Evie: «Міколенко, я люблю тебе, але що ти робиш?»;


Lee Butler: "Міколенко, напевно, найгірший гравець, який коли-небудь грав за нас";

Jöth: "Міколенко абсолютно жахливий гравець";


JD: Миколенко нічого не робить. Щотижня він стає все гіршим і гіршим, це як грати в меншості. Нам кінець»;


Cal: «Вiдправити Миколенка воювати за Україну»;

@_____h23: «Міколенко – найгірший крайній захисник за всі роки».


Заради справедливості варто зазначити, що в усьому потоці негативу знайшовся і позитивний коментар, у якому було відзначено чудовий пас Миколенка на Демарая Грея за рахунку 0:0 на 20 хвилині гри. У тому епізоді форвард пробив повз ворота.


Patrick Boyland: «Гарний пас від Миколенка та грамотний рух від Грея. Торкання веде останнього надто далеко від мети і звужує кут для завершення. Евертон повинен мати вигоду з таких моментів».

Зазначимо, що після цієї поразки Евертон опустився на 19 місце у турнірній таблиці АПЛ. У «ірисок» в активі 15 набраних очок після 19 зіграних поєдинків. Від рятівного 17 місця їх відокремлює одне очко. Саутгемптон залишився на останній сходинці, проте вже зрівнявся за очками з Евертоном.