14 січня 2023 09:53

Юрій ВІРТ: "Вересу" потрібні захисники, опорник і нападник"

"Верес" продовжує працювати на трансферному ринку і шукати кадрове посилення. На засіданні наглядової ради затвердили стратегію трансферної політики клубу на 2023 рік, повідомляє пресслужба "червоно-чорних".


Пріорітети: центральний та фланговий захисники, опорник та форвард. Особливу увагу тренерський штаб зверне і на учасників "народного відбору", який невдовзі стартує на тренувальній базі у Рівному.


"Підписали контракти з трьома новачками. Це Балан, Хондак і Блізніченко. Звісно, потрібно ще підсилення. Хоча б три-чотири виконавці. Можливо, допоможе наш "народний відбір". Уважно переглянемо усіх учасників. Нам точно потрібні захисники, опорник і нападник.


Це, напевно, найважчий рік щодо трансферної політики. Важко знайти гравців, які справді можуть підсилити команду. Але ми працюємо, поповнення точно буде. Зараз декілька гравців з-за кордону думають над нашими пропозиціями. Поділюся інсайдом. Є шанс, що в команду повернеться футболіст, який раніше вже грав за "Верес". - розповів головний тренер Юрій Вірт.


Нагадаємо, вже наступного тижня головна команда народного клубу вийде з відпустки та розпочне тренувальний збір у Рівному.


Взимку "Верес" залишили Михайло Сергійчук, Роман Мірошник, Сергій Шестаков і Євген Пасіч. Рівняни підписали трьох новачків: Андрія Блізніченка, Даниїла Хондака і Дениса Балана.