13 січня 2023 18:21
1

"Мене не бачить у клубі генеральний директор". Голкіпер "Олександрії" Білик – про розірвання контракту

Олег Білик розчарований та здивований рішенням генерального директора Олександрії щодо дострокового розірвання контракту. Про це футболіст розповів в ексклюзивному інтерв’ю сайту «Український футбол».


- Наразі я ще гравець Олександрії, угоду про розрив контракту поки не підписано. Наразі тривають перемовини на фінансову тему. Мова йде про розірвання чинного контракту і про суму компенсації. Оскільки ця ініціатива щодо розірвання контракту йшла від генерального директора (генеральний директор ФК Олександрія – Іван Кузьменко, ‒ прим. «УФ»), не планував припиняти співпрацю, хотів дограти до завершення терміну контракту, до літа. Тим паче, що прийшов новий тренер, із яким я знайомий. Він добре знає мене, тому я хотів до літа допрацювати свій контракт. Більш того, в особистій розмові Руслан Петрович говорив про своє бажання бачити мене в команді.

- А як ти дізнався про те, що клуб хоче розірвати з тобою угоду?

- Закінчився чемпіонат і я поїхав до себе додому, на Захід України. 19 числа після обіду мене набрав спортивний директор, Марков, і сказав, що потрібно зустрітися до Нового року. Я сам планував приїхати святкувати Новий рік до Олександрії, тому погодився. Згодом я написав йому смс із питанням: «На яку тему буде розмова?». На що він відповів, що треба поговорити про розрив контракту та надання мені статусу вільного агента.

Через два дні, 21 числа, я вже був в Олександрії і почав вирішувати ці питання.

- Чи є у тебе зараз якісь варіанти продовження кар’єри? Можливо, ти з кимось спілкувався з клубів?

- На цю хвилину я ще є гравцем Олександрії, тому конкретно ні з ким з інших клубів ще не спілкувався. Але, ми вже розглядаємо варіанти/певні пропозиції, бо скоріше за все, я залишу клуб, оскільки саме генеральний директор не хоче продовжувати співпрацю.

- Фінансові заборгованості у клубу перед тобою є?

- Мені здається, зараз це є у всіх клубах… Але так, переді мною є. Преміальні за минулий сезон, і невелика заборгованість по зарплатні.

Данило Вереітін
Дивно. З урахуванням того, що Ротань довіряв йому в молодіжній.
Може зневірився в Білику, бо в молодіжні Олег привозив?
Не вірю, що основного воротаря прибирають з команди без відома нового тренера.