13 січня 2023 17:41

Президент "Марселя" спростував переговори з "Астон Віллою" щодо трансферу Гендузі

Президент "Марселя" Пабло Лонгорія розвіяв чутки про трансфер Маттео Гендузі – з'явилася інформація про те, що французьким хавбеком, зокрема, цікавиться декілька "Астон Вілла", повідомляє Get French Football News. За даними RMC, "Астон Вілла" готова зробити початкову пропозицію в розмірі близько 30 мільйонів євро, щоб придбати Гендузі, який перебуває у чудовій формі, а з урахуванням бонусів, клуб АПЛ може заплатити до 40 мільйонів євро.


"Я так само, як і ви, читаю інформацію в пресі. Ніяких розмов між клубами не ведеться, ми не отримували ніяких пропозицій. А от чи обговорюється це з оточенням футболіста, я не знаю", – резюмував Лонгорія.


Втім, з коментарів президента "Марселя" не випливає, що "Астон Вілла" не має інтересу до Гендузі, який досить швидко став улюбленцем вболівальників і рушійною силою значної частини успіхів команди. Враховуючи універсальність та результативність Маттео, є небагато гравців, які можуть його замінити у це трансферне вікно. Крім того, беручи до уваги травми, "Марселю" буде складно відпустити Гендузі зимою, хоча сума трансферу може суттєво поповнити клубний бюджет.