13 січня 2023 09:20

"Вірю в Яремчука". Наставник "Брюгге" назвав головну причину невдач українця – з'явився супершанс все виправити

Фото - ua.depositphotos.com


Головний тренер "чорно-синіх" Скотт Паркер поділився думками щодо Романа Яремчука. Уже незабаром нападник збірної України може відвоювати місце в основі.


"Травма Феррана Жутгли – не проблема, тому що я вірю в Яремчука. Він перебував під сильним тиском через суму трансферу. Я теж це розумію. Нападники багато означають для команди, адже вони повинні забивати. Він багато працює та хоче вдосконалюватися.


Я з нетерпінням чекаю співпраці з ним, він все ще може грати велику роль в команді. Іноді про гравця судять, не знаючи всіх фактів. Було багато перешкод, але найголовніше – побачити, як він з ними впорається. Я був вражений раніше, коли ми грали проти нього, але я вражений і зараз", – цитує Паркера Belgiumsoccer.be.

Нагадаємо, в дебютному матчі англійського фахівця Брюгге програв Генку (3:1), а Яремчук вийшов на заміну та не реалізував супершанс. Наступний поєдинок Ліги Жупіле "чорно-сині" проведуть у неділю, 15 січня. Проти Андерлехта не зможе зіграти головний бомбардир та асистент команди Ферран Жутгла (8 голів плюс 4 асисти в чемпіонаті Бельгії). Іспанець травмував коліно на тренуванні та ризикує пропустити ще кілька наступних матчів.