12 січня 2023 19:03

Алегрі перед "Наполі": "Я тренер, але так склалося з волі нагоди. А Спаллетті – найкращий, коли справа стосується навчання футболу. Дуже його поважаю"

Головний тренер «Ювентуса» Массіміліано Алегрі поділився очікуваннями від гри з «Наполі».


«Команда почувається добре, ми працювали три дні і перебуваємо у цілком непоганій формі.

У футболі є таке правило: те, що ти робиш під час матчу, наступного дня нічого не означає. Нам треба поводитися стримано і старанно працювати. Нам ще багато потрібно покращити для того, щоб досягти мети – потрапити до Ліги чемпіонів.

Це буде гарна гра, славний футбольний вечір на заповненому стадіоні. Але цей матч не стане вирішальним. І він важливіший для «Наполі», ніж для нас.

Ми зустрічаємось із найкращою командою ліги, про це говорить таблиця. «Наполі» – головний претендент на перемогу в чемпіонаті, має 44 очки і лише одну поразку. Це технічна, добре підготовлена команда. Лучано Спаллетті – найкращий тренер та викладач, що ми й спостерігаємо. Я належу до нього з великою повагою.

Я теж тренер, але так склалося з волі нагоди, я мав займатися чимось іншим. Лучано ж дуже, дуже гарний, він найкращий, коли справа стосується навчання футболу», – заявив Алегрі.