9 січня 2023 17:37

"Не знаю, хто порадив Поворознюку призначити Ковальця": журналіст має сумнів у успіху тренера в "Інгульці"

Відомий український журналіст та експерт Михайло Співаковський висловив свою думку щодо призначення на посаду головного тренера Інгульця Сергія Ковальця.


Співаковський вважає, що цьому фахівцю буде досить складно досягти позитивного результату з новою командою, оскільки Ковалець ніколи не був тренером, який вміє вичавлювати максимум із середніх команд.

«Не знаю, хто порадив Поворознюку призначити Ковальця. Цей тренер відомий своїм ліберальним стилем керівництва командою. На цей раз його інтелігентність може не спрацювати. Тут треба орати, оскільки команда йде у зоні вильоту», – сказав Співаковський у програмі ТаТоТаке.


Нагадаємо, що 54-річного Сергія Ковалця було призначено головним тренером Інгульця наприкінці грудня минулого року.

Під час своєї тренерської кар'єри він очолював такі відомі українські клуби, як: ФК Львів, Олександрія, Оболонь, Металург (З), Оболонь-Бровар та Чорноморець. З 2012 по 2015 рік Ковалець був біля керма молодіжної збірної України.


Інгулець пішов на зимову перерву на 14 місці у турнірній таблиці УПЛ. У команди в активі 13 набраних очок після 14 зіграних поєдинків. Від рятівного 12 місця Інгулець відокремлює одне очко.