9 січня 2023 14:40

Скрипник убезпечив себе від звільнення з "Ворскли": джерело розкрило цікавий пункт у контракті наставника

Головний тренер полтавської Ворскли Віктор Скрипник продовжить роботу з командою у другій половині сезону на тлі скорочення зарплатної відомості.


Ведучий «ТаТоТаке» Михайло Співаковський повідомив, що Скрипник має імунітет, який дозволить тренеру повністю відпрацювати дебютний сезон у Полтаві.


«Скрипник нікуди не піде. Він має контракт і високу зарплату. Потрібно розуміти також, що для того, щоб позбавитися Скрипника, потрібно буде сплатити серйозну неустойку. За моєю інформацією, компенсація на перший рік за достроковий розрив контракту є дуже високою», – сказав Співаковський.


Раніше повідомлялося, що Ворскла планує збільшити кількість гравців молодіжного складу в основній команді, щоби розвантажити зарплатну відомість. Для цього у Полтаві готові розглянути продаж голкіпера Дмитра Різника, якого активно сватають до Шахтаря.


Нагадаємо, що Скрипник очолив Ворсклу перед стартом цього сезону. 53-річний фахівець змінив Юрія Максимова, який привів полтавців до п'ятого місця минулого сезону УПЛ на момент призупинення чемпіонату.

На зимову перерву Ворскла пішла на дев'ятому місці у турнірній таблиці УПЛ, набравши 18 очок у 15 матчах.