9 січня 2023 11:09
1

Легенда "Шахтаря" та депутат Курахівської міської ради Андрій Воробей відпочиває на курорті в Андоррі, поки його округ під щільним обстрілом окупантів

Лише за останній тиждень окупанти двічі обстріляли з артилерії Курахове Донецької області. Внаслідок обстрілів, було пошкоджено житлові будинки та міську лікарню, також є загиблі та поранені.


В цей же час, депутат Курахівської міської ради, а за сумісництвом колишній гравець "Шахтаря" та збірної України Андрій Воробей відпочиває на гірськолижному курорті в Андоррі.


May be an image of 2 people, people standing and outdoors


Воробей був обраний депутатом в 2020 році від партії "Слуга народу". Але після обрання екс-футболіст жодного разу не був на своєму окрузі. Здебільшого він знаходився в Києві, де був помічений в клубах, ресторанах та за грою в футбол зі збірною ветеранів. Також Воробей часто з’являється на ТБ, як футбольний експерт.


А після повномасштабного вторгнення росії, депутат Воробей незрозумілим чином виїхав з України та замість допомоги людям, які його обрали депутатом, відпочиває з дружиною в Барселоні та інших містах Європи.


На зображенні може бути: 3 людини, люди стоять та на відкритому повітрі


"Мудрий нарід" вибрав...