6 січня 2023 16:08

Сунес про Віаллі: "У Джанлукі була прекрасна душа, він був по-справжньому гарною людиною. Це був його бій, він не хотів обтяжувати інших людей"

Грем Сунес поділився спогадами про Джанлука Віаллі.


Екс-футболіст «Сампдорії», «Ювентуса» та «Челсі» помер у 58 років. Він боровся із раком підшлункової залози з 2017 року.


Суннес та Віаллі грали разом у «Сампдорії» з 1984 по 1986 рік.


«Я не можу передати, наскільки добрим хлопцем він був. Забудьте на хвилину про футбол, він мав прекрасну душу, він був по-справжньому гарною людиною.


Я приїхав до Італії, коли мені був 31 рік, а йому було 20. Перебувати поруч із ним було чудово. Він був таким веселим хлопцем, сповненим пустощів.


Джанлука був такою теплою людиною і приголомшливим гравцем. Якщо ви одного разу побували в його компанії 10-15 хвилин, я думаю, ви запам'ятаєте його на все життя. Він був просто особливою людиною.


Я не лікар, але коли я дивився на нього, мені здавалося, що бачу людину, яка все ще бореться. Це було так типово для нього – тримати все у секреті та при собі.


Він прийняв це так, як я і чекав від нього. То був його бій, він хотів розібратися з цим сам. Він не хотів обтяжувати цим інших людей», – сказав екс-тренер «Ліверпуля» в інтерв'ю Sky Sports.