5 січня 2023 22:06

Відич: "Магуайр не в найкращій формі цього сезону. Важко грати добре, коли на тебе чиниться такий тиск. Люди чекають, коли ти помилишся"

Неманя Відіч висловився про погану форму Харрі Магуайра.


– У кожного гравця у якийсь момент кар'єри виникають проблеми із формою. У мене вони були, і ясно, що Магуайр не в найкращій формі цього сезону. Я думаю, можна зробити кілька речей, і одна з них – випускати його не в кожному матчі, щоб допомогти йому знову набути форми та впевненості.


Тренер міг би випускати його у легших матчах, яких не так багато у Прем'єр-лізі, та виводити його зі складу на складніші матчі. Гравцеві потрібно знову відчути себе сильним на полі, а не так, як зараз, коли він відчуває, що це відбувається не з ним.


Важко грати добре, коли на тебе чиниться такий сильний тиск, тому що люди чекають, коли ти зробиш помилку. Ви питаєте мене про це, і я відповідаю як тренер.


- Якби ви могли дати пораду Магуайру, яким би він був?


- Не проблема, якщо гравець скаже своєму тренеру, що він неважливо почувається на полі. Якщо він скаже: "Дайте мені перерву, дайте мені пару тижнів, щоб перебудуватися і добре потренуватися, а потім знову грати". У мене було кілька жахливих ігор за «Юнайтед», і мені потрібно було знайти спокій і знову зростати», – сказав колишній захисник «Манчестер Юнайтед».