4 січня 2023 15:04

"Баварія" вважає за краще повернути Нюбеля, але переговори з "Монако" йдуть важко

Мюнхенська Баварія визначилася з двома фаворитами, один із яких має замінити травмованого Мануеля Нойєра на решту сезону-2022/23. Ними стали Александер Нюбель та Янн Зоммер.


Як повідомляє Bayern & Germany з посиланням на Kicker, "ротен" не відмовилися від ідеї достроково повернути Нюбеля з Монако. Клуби досі ведуть переговори, намагаючись прийти до консенсусу.

Однак спілкування з французами утруднене. Спортивний директор монегасків Пол Мітчелл нещодавно захворів, і з ним важко було зв'язатися. Крім того, відповідальні особи Монако повинні завжди консультуватись із інвестором. Все залежить від бажання Монако та від грошей.

Якщо угода між клубами буде досягнута, будь-які розбіжності між Нюбелем та Баварією можуть бути усунені під час переговорів.

У той же час мюнхенці також працюють над угодою з Янном Зоммером. Він відповідає профілю, який шукає Баварія (добре грає ногами, говорить німецькою, знає лігу). Але, незважаючи на те, що рішення є терміновим, поки що немає впевненості в тому, що новий воротар буде підписаний найближчими днями.