30 грудня 2023 13:28

На Волині відбувся благодійний турнір з футзалу. Зібрані гроші передали екс-гравцю "Динамо"

У Луцьку відбувся новорічний турнір з футзалу. У перші два ігрових дні команди грали на груповому етапі, а третього розіграли вже півфінали, матч за третє місце і фінал. Переможцем змагань став луцький клуб "Вотранс", а в індивідуальних нагородах тріумфували:


найкращим бомбардиром турніру з 9 забитими голами став Євген Селезньов ("Вотранс");


найкращий воротар – Гуменюк Владислав ("Вотранс");


найкращий гравець – Кашуба Віталій ("Аперкот-Вокар").


У складі переможців можна побачити не лише форварда "Миная", а й екс-гравця збірної України Артема Федецького, захисника "Інгульця" Олександра Кучеренка, футболіста "Львова" Сергія Сімініна та вихованця луцької "Волині" Олега Герасим'юка.


Цього року змагання мали благодійну мету, адже всі зібрані кошти передали на потреби ЗСУ. Завдяки учасникам турніру та вболівальникам, які донатили, вдалося зібрати чималу суму – 37 800 грн.


Ці гроші були передані екс-гравцеві "Динамо" та збірній України Тарасу Михалику (він не зміг бути присутнім), щоб долучитися до купівлі чергового авто для 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого або як її ще називають - Волинської бригади.


У перервах між матчами проводили аукціон, лотами на якому були футболки В'ячеслава Шевчука, Артема Федецького, Євгена Селезньова та Тараса Михалика. За три футболки в сумі вдалося виручити 11700 грн, найдорожчою з яких стала форма Євгена Селезньова – новий власник не пошкодував за неї 5 тисяч гривень, а футболку Тараса Михалика розіграли після фінального поєдинку шляхом лотереї.