27 грудня 2023 17:35

"Заручник у клубно-грошових ігрищах": Франков відреагував на галас навколо переходу Мудрика в "Арсенал"

Головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков висловився про потенційний трансфер 21-річного вінгера Шахтаря Михайла Мудрика до Арсеналу.


Франков вважає, що якщо Шахтарю вдасться продати Михайла Мудрика за 85 млн фунтів, то гірники вкотре доведуть, що є королями на трансферному ринку.


«Щодо Мудрика за 85 млн фунтів. Продадуть - не вперше похвалимо менеджмент Шахтаря, проголосивши його королем трансферного ринку. Не продадуть – вибачте. Ось така цинічна правда».


Футбольний оглядач зізнався, що дуже хоче подивитися на Мудрика в АПЛ, оскільки він зможе показати свій клас на тлі сильніших суперників.

«А сам гравець – не більше ніж заручник у клубно-грошових ігрищах. Звичайно ж, хочеться бачити Мишка в АПЛ – стане ще цікавіше. Наш чемпіонат буде біднішим? Вибачте за цинізм, така у нас доля. І доля дуже надовго… Незалежно від війни ми бажали, бажаємо і бажатимемо нашим гравцям таких ось випробувань», – написав Франков у своєму телеграм-каналі.


За останньою інформацією, Шахтар відхилив офіційну пропозицію Арсеналу у 40 мільйонів євро. Ще 20 млн. були передбачені як бонуси. Шахтар розраховує заробити на Мудриці близько 90 мільйонів євро.