27 грудня 2023 13:28

Допомога прикордонникам від "Динамо" та Фонду братів Суркіс

Футбольний клуб «Динамо» Київ спільно з Фондом братів Суркіс передав чергову допомогу підрозділам прикордонних військ.


До підрозділів було доставлено 9 палет гуманітарної допомоги. Цей гуманітарний вантаж включав вологі серветки, антибактеріальні засоби та інші різні засоби гігієни.


За словами самих військових ця допомога є як ніколи актуальною, тому що засоби гігієни регулярно необхідно поповнювати у зв'язку із постійним їх споживанням. І ці речі завжди є одними із найбільш затребуваних серед побажань військовослужбовців.


Управління прикордонних військ висловили подяку Фонду братів Суркіс та футбольному клубу «Динамо» Київ і вкрай сподіваються на продовження співпраці, що у свою чергу є великою честю для фонду та клубу.


У свою чергу, ФК «Динамо» та Фонд братів Суркіс вдячні за допомогу у реалізації гуманітарної місії благодійній організації «Карітас» та Юлії Костецькій.


Нагадаємо, раніше ФК «Динамо» та Фонд братів Суркіс вже неодноразово передавали засоби гігієни для військових. І зупинятися на зробленому ніхто не збирається, обсяги та масштаби гуманітарної та технічної допомоги від Фонду лише збільшуються. Лише спільними зусиллями ми можемо наблизити Перемогу у війні та повернути мир на українські землі.