22 грудня 2022 23:56

Трилер на "Етіхаді". "МанСіті" переграв "Ліверпуль" у Кубку англійської ліги

Увечері 22 грудня на стадіоні «Етіхад» у Манчестері відбувся останній матч 1/8 фіналу Кубка англійської ліги, в якому зустрічалися «Манчестер Сіті» та «Ліверпуль».


У першому таймі команди обмінялися забитими голами. На 10-й хвилині Ерлінг Холанд випередив захисників у штрафному майданчику після прострілу від Кевіна Де Брюйне з лівого флангу атаки (1:0).

«Ліверпуль» зумів швидко відігратися. На 20-й хвилині чудово розібрався в епізоді Джеймс Мілнер. Побачивши вільного партнера по команді, він зробив йому точний асист, і Фабіу Карвалью відправив м'яч у нижній лівий від себе кут воріт (1:1).

Ще два голи побачили глядачі на початку другого тайму. На 47-й хвилині Родрі закинув м'яч із глибини поля, Ріяд Марез спритно обробив його та з лівої ноги пробив точно у дальній нижній кут (2:1).

Відповіді «Ліверпуля» довго чекати не довелося. Вже за хвилину був удар у відповідь. Ендрю Робертсон запустив у прорив лівим флангом Дарвіна Нуньєса. Увійшовши на швидкості до штрафного майданчика, той віддав пас у центр на Мохамеда Салаха. Єгиптянин в один дотик відправив м'яч у порожні ворота (2:2).

На 58-й хвилині Кевін Де Брюйне швидко розіграв кутовий із Коулом Палмером, після чого вирізав подачу на дальню штангу. Повністю відкритий Натан Аке пробив головою у протихід Кайоміну Келлехеру (3:2).

Надалі всі спроби червоних зіграти успіху не мали. В результаті «Манчестер Сіті» переміг «Ліверпуль» з рахунком 3:2 і вийшов до чвертьфіналу Кубка ліги.

Кубок англійської ліги. 1/8 фіналу

22 грудня, Манчестер, стадіон «Етіхад»

Манчестер Сіті – Ліверпуль – 3:2

Голи: Холанд, 10, Марез, 47, Аке, 58 – Карвалью, 20, Салах, 48.