22 грудня 2022 09:00

Володимир ШАРАН: "Мені хотілося б, щоб гравці, які були в резерві, більше працювали над собою та додавали у майстерності"

Головний тренер Миная Володимир Шаран розповів про зимову підготовку своєї команди до другої частини сезону. Також коуч наголосив, що очікує серйозного посилення у трансферне вікно.


“Збираємось після відпустки 14 січня в Ужгороді. За кілька днів заїжджаємо до готельного комплексу “Камелот”, де проводитимемо підготовку до другого кола в рамках першого втягуючого збору. А далі плануємо 25 січня з Будапешта вилетіти до Туреччини. Перший з двох запланованих у цій країні тренувальних зборів пройде в Аланії, а другий – у Ларі”.


“У проміжку між ними буде тайм-аут за кілька днів, проте в цей час в Україну ніхто не повертатиметься. Підготовка до весняної частини чемпіонату триватиме на турецькій землі до 18 лютого, під час якої заплановано сім контрольних поєдинків із представниками різних країн. Декілька потенційних суперників вже підтвердили участь у спарингу з нами. Дай Боже, щоб усе вийшло так, як ми очікуємо. Зрозуміло, що зараз щось загадувати тяжко, але планувати треба”.


“Нам потрібне посилення на конкретні позиції, адже протягом осінньої частини сезону у складі Минаю, як я вже казав, грали одні й ті самі хлопці. Найбільше мене непокоїло можливе вибування футболістів з ладу, проте обставини склалися так, що травми оминули нас. А ще мені хотілося б, щоб гравці, які були в резерві та виходили на заміну, більше працювали над собою та додавали у майстерності”.


Команда Володимира Шарана завершила осінню частину сезону на 13-му місці, набравши 14 очок. У першому матчі після паузи Минай зіграє зі Львовом 4 березня.