22 грудня 2022 08:17

Давід Трезеге: "Ювентус" втрутиться у боротьбу за скудетто – допоможуть Ді Марія, Погба та Рабьо"

Екс-форвард "Ювентуса" та збірної Франції Давід Трезеге припускає, що цього сезону туринський клуб зможе поборотися за скудетто – після повернення до складу Анхеля Ді Марії та Поля Погба, але при цьому не може зрозуміти, чому критикують Адрієна Рабйо, повідомляє football-italia.net:


– "Ювентусу" знову доведеться брати на себе тягар лідерства, такою є історія клубу, а про те, що відбувається за межами поля, гравці турбуватися не повинні. Повернеться Анхель ді Марія, який став чемпіоном світу з Аргентиною, можуть посилити гру не тільки Поль Погба, а й інші футболісти додати креативу. Єдине, мені незрозуміло – чому в Італії так критикували та критикують Адрієна Рабйо? У Франції до Рабьо зовсім інше ставлення, усі бачать, що Адрієн – екстраординарний гравець світового класу. Думаю, тепер він оцінить свої можливості та знову стане важливим гравцем, яким завжди був, – резюмував Трезеге.

А тим часом з'явилася інформація, що "Ювентус" готовий розглянути варіанти з продажем Рабйо, щоб Адрієн, який бажає мати річну зарплату в Турині у розмірі 10 мільйонів євро, не залишив клуб вільним агентам після закінчення цього сезону. Але поки що на хавбека збірної Франції, який став переможцем ЧС-2018 та фіналістом ЧС-2022, немає явних претендентів.