21 грудня 2022 21:45

На тлі передостаннього місця в УПЛ: віце-президент "Чорноморця" розкрив майбутнє головного тренера Григорчука

Віце-президент одеського Чорноморця Володимир Генінсон дав велике інтерв'ю, в якому підбив підсумки першої частини сезону для свого клубу та команди.


Серед усього іншого, функціонера запитали і про позицію у клубі його головного тренера Романа Григорчука у зв'язку із незадовільними результатами команди у першій частині сезону УПЛ сезону 2022/2023.

«Рівень довіри тренерському штабу команди на чолі із Григорчуком залишається на тому ж рівні. Це сто відсотків», – сказав Генінсон в інтерв'ю офіційному сайту одеського Чорноморця.

Зазначимо, що в першу частину сезону одесити завершили у зоні вильоту на 15 місці у турнірній таблиці чемпіонату України. В активі команди Григорчука 11 набраних очок після 15 турів (дві перемоги, п'ять нічиїх, вісім поразок).

У клубі вже розпочалося чищення складу напередодні виїзду команди на навчально-тренувальні збори для підготовки до другої частини сезону УПЛ. Офіційний сайт Чорноморця нещодавно повідомив про звільнення з команди опорного півзахисника Сергія Петька.