17 грудня 2022 17:28

Еррера: "Фанати визнали мене найкращим гравцем року в МЮ, а мені не запропонували новий контракт"

Колишній півзахисник "Манчестер Юнайтед" Андер Еррера розповів, як відреагував на те, що у 2019 році "МЮ" не запропонував йому новий контракт.


"Піти було важко, тому що шість місяців тому я очікував, що мені запропонують залишитися. Зараз не час говорити про когось погано, і я не збираюся цього робити. Але після мого третього сезону в клубі я очікував від керівництва трохи більшого. Я отримав нагороду "Гравець року" від уболівальників, і того літа клуб не дзвонив мені, щоб підписати новий контракт. Вони зробили це з іншими гравцями.

Щиро кажучи, для мене це було болісно. Я думаю, що заслужив на продовження, а вони цього не зробили. Люди проходять через клуб, але клуб та емблема залишилися колишніми, тому я ніколи не міг сказати жодного поганого слова про "Манчестер Юнайтед", бо я їм вдячний. Але це було трохи болісно. Я бився за клуб до останнього матчу, жодних проблем не було, я дотримувався свого контракту до останнього дня, але в потрібний момент керівництво не прийшло з новою пропозицією. Це не тільки моя думка, а й агента, а також сім'ї", — наводить слова Еррера Goal.