16 грудня 2022 18:13

Відкриття дитсадка у Бишеві, відновленого Фондом братів Суркіс

19 грудня після капітального ремонту відбудеться відкриття оновленого дитячого садка в селі Бишів Фастівського району Київської області, відбудову якого профінансували ФК "Динамо" Київ і Фонд братів Суркіс.


Під час активних бойових дій на Київщині у березні 2022 року центр села Бишів був знищений внаслідок російського авіаудару. Значних руйнувань зазнала цивільна інфраструктура села, зокрема, дитячий садочок, який до повномасштабного вторгнення російських окупантів відвідували понад 100 дітей.

До відновлення дошкільного навчального закладу та ремонтних робіт долучилися ФК «Динамо» Київ і Фонд братів Суркіс. У ході відбудови, яка розпочалася цього літа, були відновлені вікна та двері, покрівля будівлі, перекриття та міжкімнатні стіни, а також проведені внутрішні оздоблювальні роботи.

Вже незабаром оновлений, теплий і комфортний дитячий садок гостинно відкриє двері для своїх маленьких гостей. Для відкриття відбудованого садочку був обраний особливий день - День Святого Миколая, який вважається захисником і покровителем дітей.