15 грудня 2022 09:26

Тренер Марокко пояснив, чому команда не змогла обіграти Францію та вийти у фінал ЧС-2022

У рамках 1/2 фіналу збірна Марокко не зуміла чинити опір національній команді Франції (0:2). Таким чином, арабський колектив зіграє у матчі за бронзові нагороди.


Головний тренер Марокко Валід Реграгі поділився думкою про виступ своєї команди. За словами фахівця, його гравці провалилися у першому таймі, що позначилося на підсумковому результаті.

"Ми втратили Агерда на розминці. Саїс та Мазрауї не вийшли на другий тайм. Це надто багато втрат для нас, але ті, хто зіграли, віддалися на максимум".

Проте проти Франції найменша помилка – це одразу розплата. Ми не можемо вийти у фінал із такою кількістю втрат, як у першому таймі. Після перерви вже все було краще. Проте нам не вдалося забити, команда навпаки пропустила другий гол".

Реграгі також поділився очікуваннями від гри з Хорватією.

"У матчі за третє місце буде важко ментально. Дамо ігровий час тим, хто менше отримував його до цього. Хочемо стати третіми. Найголовніше – показати себе з хорошого боку. Продемонструвати, що футбол у Марокко існує, що у нас чудові вболівальники", - наводить слова тренера L'Equipe.

Зазначимо, що поєдинок Хорватія – Марокко відбудеться 17 грудня.