14 грудня 2022 11:33

У відносинах Роналду та Мендеша виникла напруженість через невизначеність із майбутнім гравця. Антеру Енріке може сприяти переходу Кріштіану до катарської ліги

У відносинах Кріштіану Роналду та Жорже Мендеша виникла напруженість.


Це сталося через невизначеність щодо майбутнього португальця, повідомляє As. Нападник залишається вільним агентом після розірвання контракту з "Манчестер Юнайтед".


З 1 січня він може приєднатися до нової команди, проте домовленостей ще немає з жодним клубом. Через високі вимоги гравця із зарплати європейські клуби не наважуються підписати його, і його агент шукає альтернативні варіанти.


Зазначається, що подібні моменти у відносинах Роналду та Мендеша вже траплялися кілька разів. Агент і гравець ставляться один до одного майже як батько та син, тому їм вдавалося залагодити проблеми.


Єдину пропозицію про трансфер Роналду зробив саудівський "Аль-Наср". Повідомлялося, що доходи гравця у разі переходу становитимуть 200 мільйонів євро на рік.


Важливу роль у майбутньому Кріштіану може відіграти колишній спортивний директор ПСЖ Антер Енріке. Зараз він обіймає посаду голови чемпіонату Катару і може сприяти переходу Роналду в один із клубів цієї країни.