12 грудня 2022 08:44

Хав'єр Дзанетті: "Лаутаро Мартінес з'являється, коли найбільше потрібен"

Екс-гравець збірної Аргентини та нинішній віце-президент міланського "Інтера" Хав'єр Дзанетті окремо відзначив форварда "неро-адзуррі" Лаутаро Мартінеса, який реалізував вирішальний удар у серії післяматчевих пенальті у чвертьфіналі ЧС-2022 проти Нідерландів, повідомляє El Grafico:


– Безперечно, Лаутаро – гравець, який вирішує результати матчів. Схоже, нам ця перемога була потрібна більше. Він мав найважчий момент – тому що цей пенальті мав величезне значення. І Мартінес реалізував його, тому що Лаутаро – великий гравець із дуже сильним характером, він з'являється, коли найбільше потрібний.

Але ж справа не тільки в ньому, вся команда Ліонеля Скалоні – справжній спаяний колектив, і цілком логічно, що така дуже цілеспрямована команда закономірно вийшла до півфіналу. Особливо зазначу лідерство Ліонеля Мессі – він не лише великий гравець, що доводять цифри на цьому чемпіонаті, він ще й передає багато нашої молоді – те, з якою пристрастю треба грати за свою країну.

Коли ви є частиною такої команди, як Аргентина, то знаєте, що за тією ж мрією стоїть ціла країна. Треба повірити у цих хлопців – вони роблять все можливе, і залишилося лише дві гри, – зазначив Дзанетті.