11 грудня 2022 23:06

Вілліан про цькування гравців у соцмережах: "Моїх дочок зачіпали, я звертався до поліції. Люди забувають, що ми такі самі, як і вони"

Вілліан розповів, що звертався до поліції через цькування у соціальних мережах.


«Коли я проводив невдалий матч або коли ми програвали, люди заходили в соцмережі до мене та моєї дружини і писали нам образи, зачіпали мою родину, моїх дочок. Тому я почав висловлюватись, говорити, що мені це не подобається. Думаю, можна сказати мені, що я зіграв невдало, але не треба чіпати мою сім'ю, ображати їх і казати такі жахливі слова.


Кілька разів я звертався до поліції і запитував, чи можуть вони знайти цих людей, які залишаються за своїми комп'ютерами та телефонами.


Я весь час думав: «Якщо я зіграю погано, вони знову дістануть мене та мою сім'ю». Іноді гравці навіть не хочуть грати через це, адже ми тут для того, щоб робити все можливе, і іноді у нас бувають погані дні.


Рік тому, коли я був у Бразилії, я страждав сильно. Моя сім'я теж страждала, бо люди атакували нас у соціальних мережах – сім'ю, моїх дочок.

Я думаю, люди забувають, що ми такі самі, як і вони. В мене просто інша робота. Маю доньку, дружино. У мене бувають свої проблеми, як і багато людей.

Але я не думаю, що вони пам'ятають. Вони вважають нас супергероями. Ми виходимо на поле, і нам треба показати, що ми сильні, що ми не маємо жодних проблем. Але це зовсім не так», – сказав півзахисник «Фулхема».