10 грудня 2022 20:02

Пепе після вильоту Португалії: "Аргентинець на нашому матчі після слів Мессі про суддівство – це неприпустимо. Ставлю, що Аргентина виграє ЧС"

Пепе критично відгукнувся про суддівство після вильоту Португалії з ЧС-2022.


Матч 1/4 фіналу Португалія - Марокко (0:1) обслуговувала бригада арбітрів на чолі з аргентинцем Факундо Тельо.


– Ми пропустили гол, на який не очікували. Неприпустимо, щоби аргентинський арбітр обслуговував наш матч після того, що сталося вчора. Коли Мессі говорив, вся Аргентина говорила [про суддівство у матчі з Нідерландами].


У що ми грали у другому таймі? Воротар упав на землю. Суддя додав лише вісім хвилин. Усього вісім хвилин? У другому таймі не було гри. Лише Португалія грала. Сумно. Ми мали все, щоб виграти чемпіонат світу, але ми не змогли цього зробити. Нам не дали зіграти другий тайм.

У ході матчу втрачалося багато часу. Суддя двічі говорив воротареві, щоб він якнайшвидше ввів м'яч у гру. Ми намагалися грати у свій футбол. Ми були вірні собі. Пишаюся цим. Ми боролися до останньої хвилини, але не змогли перемогти.

90 хвилин збірна Марокко хотіла зупинити нашу гру фолами. Суддя не давав жовтих, не звертав уваги. Думаю, на Бруно був пенальті.


– Це ваш останній чемпіонат світу?


- Я йду з сумом, тому що у нас була можливість виграти цей чемпіонат світу. Можу поставити все, що я маю, на те, що Аргентина стане чемпіоном. Через те, що він зробив сьогодні. Аргентинський суддя. П'ять із дев'яти арбітрів на полі сьогодні – аргентинці...

Що я ще можу сказати? Подивимося, хто переможе, – сказав захисник збірної Португалії в інтерв'ю SIC.