10 грудня 2022 14:54

Мессі - про сварку з Вегхорстом: "Я всіх поважаю і люблю, коли мене поважають"

Після матчу чвертьфіналу чемпіонату світу, в якому Аргентина в серії пенальті обіграла Нідерланди, нападник аргентинців Лео Мессі давав флеш-інтерв'ю. Різко він відволікся на когось за кадром і почав кричати йому іспанською "Що ти дивишся? Іди звідси, ідіот".


Як виявилося, говорив він це автору дублю в ворота Аргентини Вуту Вегхорсту, якого в цей самий момент почали стримувати інші представники Аргентини.

Пізніше Мессі прокоментував цей епізод.

"Я не люблю говорити перед матчами. Як тільки гра почалася, вони почали нас провокувати, особливо їх головний тренер (Луї ван Гаал, прим). Мені здається, це не має бути частиниою футболу.

Я завжди всіх поважаю і мені подобається, коли поважають мене. Ван Гаал відносився до нас без поваги. Він перед матчем розказував, що його команда грає в красивий комбінаційний футбол, а на ділі випустив високих гравців і просто подавав в штрафний".

Епізод з Вегхорстом прокоментував і колишній гравець Аргентини та кум Мессі Серхіо Агуеро.

"Він зайшов і почав кричати "Ей, Мессі, ей, Мессі, іди сюди". На це відреагував Лео. Коли я попросив його не говорити, він сказав, щоб я "не закривав йому рота".