8 грудня 2022 23:06

Екс-помічник Пепа: "Рішення не випустити Роналду у старті називають чудовим, але програй Португалія 0:2, воно виявилося б жахливим. Заднім розумом усі міцні"

Екс-помічник Пепа Гвардіоли прокоментував переведення Кріштіану Роналду у запас Португалії.


«Люди говорять про те, що не випустити Роналду у старті Португалії на гру 1/8 фіналу ЧС-2022 [зі Швейцарією] – чудове рішення. Але ще грецькі філософи казали: все гаразд, що добре кінчається. Але доки кінець не настав, ми мовчимо – про всяк випадок. Це називається опортунізм.


Ви чуєте різні думки про футбол – яка їхня частина звучить до стартового свистка? Звертайте увагу на те, що говорять до матчів, якщо там, звісно, взагалі є раціональне зерно. Заднім розумом усі міцні.

Програй Португалія 0:2, рішення залишити Роналду в запасі виявилося б жахливим. «Як, чорт забирай, ви віддаєте 9-й номер хлопцеві, який на топ-рівні грає чотири дні?»


Деколи мені здається, що 90 хвилин матчу – це майже незручність для тих, хто просто хоче хвалити переможців та поливати лайном переможених.


Щодо хлопця, який замінив Роналду, Гонсалу Рамуша... Мене більше дивує не те, що Роналду не грав, а те, що замість нього вийшов не Леау», – зазначив Хуанма Лільо, який перейшов у червні з «Манчестер Сіті» на роботу головним тренером "Аль-Садда".